Evgeny Stalev: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Evgeny Stalev er en sovjetisk og russisk billardspiller. Den internationale mester i sport er otte gange verdensmester i russisk billard.

Evgeny Stalev: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Navnet på Evgeny Evgenievich Stalev er ikke kun kendt for billardspillere. Et højt efternavn er også kendt for dem, der aldrig har haft et signal i deres hænder. Alle er enige om, at atleten er en mester i ekstra klasse, et ægte pro og utvivlsomt talent.

Begyndelsen på vejen til sejre

Mesterens biografi begyndte i 1979. Drengen blev født i Lytkarino nær Moskva den 19. maj. Familien har også et barn, den ældre bror til den fremtidige berømthed Maxim.

Familielederen indpodede en interesse for sport hos børn fra en tidlig alder. Han spillede selv på byens basketballhold. Fra en alder af fire gik brødrene ind for at jogge med deres forældre. Derefter begyndte en sund rivalisering mellem Zhenya og Max. Ønsket om at nå slutningen blev støttet af voksne selv i computerspil, der forsøgte at finde ikke kun interessante unge spillere, men også udvikle deres intellekt.

I 1988 blev det første billardværelse i byen åbnet i det lokale sportskompleks "Kristall". Stalev Sr. brugte ofte tid på det efter træning. Mere end en gang tog han begge sønner med sig. Han spillede med den ældste, og den yngre så deres handlinger.

To år senere åbnede Stalevs 'far sit billardrum i Lytkarino. Hun begyndte at arbejde i lokalerne i det tidligere påklædningsværelse til børnenes skøjtebane. Zhenya brugte al sin fritid på at spille. Med sin fars deltagelse blev der oprettet en regional billardforening.

Konkurrencer til det regionale mesterskab blev først afholdt i Lytkarino, derefter i andre byer. Favoritten i det hele taget var Stalev-familieteamet. Hun vandt titlen som den stærkeste i Moskva-regionen. Hovedet besøgte hovedstadens klubber, spillede med berømte spillere, så deres taktik. Kenderne, der så drengens leg, blev først optaget i sektionen af Maxim, derefter var det Evgenys tur.

Succes

Efter åbningen af Pyramid-klubben flyttede Stalev Sr. ind i den for at arbejde som markør. Børn fik muligheden for at træne gratis ved de bedste borde i landet. Efter de første imponerende succeser blev det besluttet at skifte fuldstændigt til billiardsport.

I 1991 blev der for første gang i Leningrad afholdt konkurrencer om det europæiske mesterskab i pool. Spillet var ukendt, selv for ærværdige indenlandske spillere. Den tolv-årige Zhenya deltog i turneringen og vandt selvsagt førstepladsen.

Det næste år, ved den åbne kop i puljen blandt SNG-landene "9" i Skt. Petersborg, slog Stalev Jr. den stærkeste i Sovjetunionen Yuri Sosnin, og hans bror slog med tillid den legendariske Ashot Potikyan. Zhenya vandt med en score på 11: 8 og blev den yngste professionelle blandt poolisterne i det post-sovjetiske territorium.

Fra nu af valgte brødrene kun russisk billard. Min far risikerede at rette opmærksomheden mod den amerikanske pool. Børn lærte hurtigt indviklingen i det "oversøiske" spil. Specialisterne var skeptiske over for omfordelingen af prioriteterne. Prognoserne var meget dystre. På trods af dem tog Stalevs dog til Prag. Maxim var blandt de første 16 spillere i verden på EuroTournament, Evgenys resultater var meget mere beskedne.

I 1995 og 1996 besatte han allerede det højeste trin på podiet efter mesterskabet i Polen, deltog i europæiske mesterskaber og turneringer. Teenageren viste fremragende resultater ved indenlandske konkurrencer og verdensmesterskabet i russisk billard. I en alder af 17 blev Evgeny automatisk anerkendt som den absolutte mester: han vandt alle landets mesterskaber.

Nye toppe

Den Russiske Føderation støttede initiativet til at øve russisk billard, hvor den ældre bror blev landets mester. Den yngste vandt derimod fem turneringer i Polen inden for en måned i 1996. I finalen af "amerikansk", der blev afholdt i Moskva, tabte Zhenya til sin ældre bror i finalen. Ifølge versionen af International Association of Luzniy Billard i Pyramid og Carolina blev Stalev Jr. imidlertid den første i verden i den "russiske pyramide".

I Krasnodar vandt Yevgeny kampen om det absolutte verdensmesterskab i russisk billard i triatlon. Han vandt også det nationale mesterskab i den russiske pyramidekonkurrence. Ved MALBPK-mesterskabet var Stalev den anden, vandt titlen som Ruslands absolutte mester i hovedstaden. I 1997 bekræftede den unge atlet titlen som mester i Polen.

Der var ingen konkurrence for brødrene på grund af manglen på puljekonkurrencer i Rusland. Imidlertid tabte den "amerikanske" Zhenya mod Viktor Kirilenko fra Ufa i finalen om det nationale mesterskab. Tabet blev et godt incitament til at stræbe efter nye højder.

Stalev blev den første til at deltage i Moskva Pyramid World Championship, Open Eventing Championship. Han vandt tre verdensmesterskaber i alle slags russiske billard i 1998 og blev den absolutte verdensmester i 1998.

Atleten vandt også sejre i uofficielle konkurrencer. I verdensmesterskabet, der blev afholdt blandt klubholdene som en del af familieteamet, trådte Evgeny igen på podiets højeste trin.

Sport og familie

Efter at have vundet kvalifikationen til verdensmesterskabet i Chicago. En måned lang rundvisning i USA begyndte. Under rejsen spillede Stalev i ti turneringer med verdensstjerner. Hans partnere var Corey Duel, Kim Davenport, Leonardo Andam, Jimmy Vetch. I Amerika gennemgik Stalev Jr. en praktikplads i en måned og forbedrede sine evner til at spille amerikansk pool.

Evgenys sejr i Eurotour i pool afholdt i Spanien blev en ægte sensation. Inden for en dag slog billardspilleren fire flere europæiske mestre. I 1999 forsvarede Stalevs deres land ved verdensmesterskabet i engelsk Cardiff. Evgeniy er en af de 16 bedste spillere på planeten.

I modsætning til spillet har atleten endnu ikke været i stand til at etablere sit personlige liv. I slutningen af oktober 2000 optrådte et barn, Alevtins datter, i Stalev-familien. Imidlertid brød mand og kone i 2003 op. Forholdet forblev venligt, faren deltager aktivt i opdragelsen af sin datter. Alya valgte en karriere som advokat.

Atleten siger ikke noget om ændringerne i sit privatliv. Det vides kun, at han drømmer om en stor familie og mindst to sønner.