Kevin Anderson: Biografi, Kreativitet, Karriere, Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Kevin Anderson er en berømt sydafrikansk tennisspiller, der har vundet en række professionelle konkurrencer. I 2017 var atleten blandt finalisterne i Grand Slam-turneringen.

Kevin Anderson: biografi, kreativitet, karriere, personlige liv

Kevin blev født i foråret 1986 i Johannesburg. Hans forældre Michael og Barbara Anderson er ingeniører. Tennisracketen var i drengens hænder, da han var 6 år gammel, og hans første rival på banen var det yngste medlem af familien - bror Gregory. Det er ikke uden grund, at tennis er en af de fem mest populære sportsgrene i Sydafrika.

Takket være den kærlighed til tennis, som hans far indpodede drengene, samt år med hård træning, kom teenagere til gode resultater. I lang tid optrådte de i deres hjemland som juniorer, indtil de flyttede til USA. Der udover at modtage videregående uddannelse spillede brødrene for studenterligaen og bragte mange sejre til Illinois. Ud over hovedsporten demonstrerede Kevin succes inden for atletik og 800 meter løbeafstand.

Efter at have modtaget sine eksamensbeviser blev Gregory inviteret til at arbejde på New York Tennis Academy, og Kevin begyndte en professionel sportskarriere.

Billede
Billede

Professionel sport

For første gang blev den 18-årige Anderson bemærket i 2004 ved turneringerne i "futures" -serien. Debuten var en succes for atleten. Efter 3 år har han bevist sig godt i Challenger-serien. Tennisspillerens succes gjorde det muligt for ham at kvalificere sig til ATP-turneringsgitteret og bragte endnu en sejr ved den amerikanske hårdturnering og konkurrencer i New Orleans.

I 2008 kvalificerede Kevin sig til Grand Slam-turneringen i Australien, men blev elimineret efter første runde. Men efter 2 måneder rehabiliterede atleten sig selv og vandt en skredsejr i finalen i ATP-turneringen i Las Vegas. Ikke alle hans optrædener på banen var vellykkede, men takket være kvalifikationen til summen af syv sejre vundne kampe vandt Anderson det til finalen og endte på listen over de 100 bedste tennisspillere i verden. Ved turneringen i Wimbledon formåede han at nå kvartfinalen i konkurrencen. Tennisspilleren deltog i de olympiske lege i 2008, som blev afholdt i den kinesiske hovedstad. Og skønt den sydafrikanske atlet i individuelle konkurrencer faldt næsten med det samme, i dobbelte nåede han 2. runde.

I 2009 vandt Kevin med sikkerhed lerudfordreren i San Remo, siden ler er hans yndlingsflade. I denne periode blev atleten ledsaget af fiaskoer, og hans verdensrangering faldt til 161. plads. Men det næste år vandt han udfordreren hårdt og var blandt Atlanta's semifinalister.

Billede
Billede

På højdepunktet af herlighed

2011 viste sig at være et vendepunkt for tennisspilleren. Udover det faktum, at atleten blev den bedste på banerne i Johannesburg, vandt han ATP-turneringen for første gang. Ved forestillingerne i Miami nåede Anderson kvartfinalen og tog 32. plads på listen over de mest succesrige tennisspillere i verden.

2013 blev den mest succesrige i atletens biografi. Han gik til finalen i det australske mesterskab, blev derefter finalist i Marokko og gentog sin tidligere succes i Atlanta. Kevin nåede 4. etape i Roland Garros og 3. runde i Wimbledon. Med hensyn til summen af indikatorer var Anderson blandt de 20 bedste spillere i verden.

I 2014 fik han folk til at tale om sig selv igen ved at vinde ATP-turneringen i USA. Fremragende teknik og en række nye succeser hævede tennisspilleren til 12. linje i verdensranglisten.

De næste to år var ikke særlig succesrige for atleten. Han blev hjemsøgt af skader, og sejre skiftede med nederlag. Ved Grand Slam-konkurrencer kom tennisspilleren næppe til 3. runde, hvilket øjeblikkeligt påvirkede hans rating. Kevin kunne ikke forblive i Top 50 og endte på 67. plads.

Billede
Billede

Atleten gik glip af starten af 2017-sæsonen, men nåede semifinalen på ler-turneringen i Estoril. Ved konkurrencer i Frankrig nåede han 4. runde, og ved turneringen i Washington nåede han finalen for første gang og klatrede til 15. plads på listen over de bedste tennisspillere på planeten. I US Open-finalen viste Anderson sig at være den mindst titlede atlet i hele turneringens historie, hvilket ikke forhindrede ham i at vise et godt resultat.

I 2018 nåede tennisspilleren finalen i turneringen i Pune og viste sig at være den bedste i New York-konkurrencer. Han blev en semifinalist i Madrid-konkurrencen og havde en vellykket start på Wimbledon-mesterskabet. En gang i finalen blev han den første sydafrikaner, der opnåede en så høj score siden 1985. På summen af årets resultater blandt de bedste ketcher i verden var Anderson på 5. linje.

Atleten åbnede 2019-sæsonen med en sejr i turneringen i Pune. Derefter deltog han i det australske mesterskab og nåede 3. runde af Wimbledon mesterskabet.

Billede
Billede

Hvordan lever han i dag

Anderson formåede at fjerne myten om de velhavende tennisspillere. Når vi ser tilbage, kan vi sige, at vejen til professionel sport viste sig at være tornet og snoet for Kevin. Da han stod op til berømmelse, overvandt han mange vanskeligheder og forhindringer, men brugte den chance, som skæbnen gav ham. Alle hans sejre er resultatet af hårdt arbejde. Et træk ved atleten er hans høje vækst - 203 centimeter, i forbindelse med hvilken spilleren blev hjemsøgt af knæproblemer, som senere blev forbundet med flere operationer på albuen, hvilket påvirkede kvaliteten af serveringen.

I dag taler Kevin taknemmeligt om sin far, der bragte ham ind i sporten og støttede ham hele tiden. At være en stor tennisfan lærte Michael Anderson selv at spille fra bøger og begyndte at træne børn og drømte om at gøre dem til topspillere. Hans vigtigste beslutning var at sende sine sønner til at studere, på trods af at familien ikke havde penge nok.

Nu bor Kevin i den amerikanske by Gulf Stream i Florida og træner i en af klubberne i Chicago. Det vides om hans personlige liv, at atleten i 2011 bandt knuden. Golfer Kelsey O Neil blev hans kone. Pigen gik i sport i løbet af sine studietider, da hun var på college, hvor hun mødte sin fremtidige mand. Hun modtog erhverv som revisor, men arbejder ikke i sin specialitet. Pigen joker, at hun foretrækker "at tælle sin mands penge end fremmede." Ægtefællen prøver at skabe nye projekter med ægtefællen. På et tidspunkt kørte hun sit websted og blog Tour med Wife og forsøgte at bidrage til sportens støtte.

Kevin bruger sin fritid på at læse bøger eller spille guitar. Bilkørsel er også hans hobby. For nylig har tennisspilleren været opmærksom på miljøspørgsmål og fortaler for at reducere brugen af plastik, herunder ved så berømte konkurrencer som Wimbledon.